Granola Cu Unt De Arahide
Nevoie de un gluten gratuit și vegan morn meal? Granola cu unt de arahide ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 421 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de utilizator spoonacular brmacdonald01. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți semințe de floarea-soarelui, scorțișoară măcinată, unt de arahide natural crocant și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Încercați Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway, Granola Maimuță Indesata (Banana Ciocolata Unt De Arahide Granola), și Granola Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 149° / 150c.
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament.
Amestecați curmalele și apa pentru a netezi consistența siropului. (Dacă datele dvs. sunt destul de ferme sau lucrați cu un blender cu putere mai mică, presoak datele în apă până la maleabil.)
Adăugați unt de arahide, scorțișoară și sare. Amestecați pentru a netezi consistența.
Adăugați făina de migdale, hrișcă și semințele de floarea soarelui în pastă și amestecați manual până când toate ingredientele uscate sunt acoperite.
Întindeți amestecul într-un strat uniform peste foaia de pergament.
Coaceți timp de 15 minute, îndepărtați și răsturnați o dată. (Când răsturnați granola se va rupe în clustere - bine și normal.) Reveniți la cuptor pentru încă 5 minute, urmărind îndeaproape pentru a vă asigura că marginile nu ard.
Scoateți și răciți complet pe foaia de copt, granola se va croi semnificativ pe măsură ce se răcește.
A se păstra într-un recipient etanș la aer timp de până la 2 săptămâni.