Granola Cu ALAC Tropical
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Granolan cu speltă tropicală. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 703 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare kosher, mango cu zaruri mici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Granola cu fructe tropicale, nuci și alac, Terci De Fructe De Pădure Cu Granola, Curmale Și Zmeură, și Granola Tropicală.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați alacul, nuca de cocos și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina; pune deoparte.
Așezați mierea, uleiul și vanilia într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Stropiți peste amestecul de alac și amestecați până când alac este bine acoperit și nu există aglomerări.
Întindeți amestecul într-un strat subțire și uniform pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Transferați granola într-un vas mare rezistent la căldură.
Adăugați mango și papaya sau ananas și amestecați pentru a combina.
Lăsați granola să se răcească timp de 20 de minute. Folosind mâinile, rupeți granola în aglomerări mici, apoi lăsați-o să se răcească complet. (Se va crăpa pe măsură ce se răcește.) A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.