Granita De Mure
Blackberry Granita necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 252 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mure, vin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un desert preț rezonabil. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 32%. Încercați Granita De Mure, Mure Merlot Granita, și Blackberry Cabernet Granita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică, amestecând bine. Aduceți amestecul la fierbere; gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana se dizolva zaharul.
Lasă să se răcească ușor.
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie; adăugați amestec de zahăr, vin și 1 1/2 căni de mure. Procesați până la neted.
Turnați piureul de mure într-o strecurătoare cu plasă de sârmă; apăsați cu spatele lingurii pe părțile laterale ale strecurătorului pentru a stoarce sucul. Aruncați pulpa și semințele rămase în strecurătoare.
Se toarnă amestecul într-o tigaie pătrată de 8 inci. Acoperiți și congelați cel puțin 8 ore sau până când sunt ferme.
Pentru a servi, răzuiți amestecul cu dinții unei furculițe până devine pufos. Scoateți în 2 boluri de desert și serviți imediat. Dacă doriți, garnisiți cu mure suplimentare și crenguțe de mentă.