Granita De Mere De Țelină
Țelină măr Granitan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 34 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți tarhon, mere granny smith, tabletă vitamina c și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Granita De Mere Și Țelină, Granita De Mere De Țelină, și Granita De Țelină De Mere.
Instrucțiuni
Zdrobiți tableta de vitamina C într-un castron cu spatele unei linguri, apoi tapetați o sită cu o cârpă de sac de făină umezită și puneți-o peste castron.
Pur mere cu 1/3 cană de apă într-un robot de bucătărie (nu folosiți un blender) până aproape neted, apoi turnați în cârpă. Strângeți cârpa în jurul amestecului și stoarceți cât mai mult suc limpede posibil prin pânză (aproximativ 11/2 căni). Aruncați solidele rămase în pânză. Clătiți și stoarceți cârpa, apoi reveniți la sită.
Tarhonul pur și pur cu 1/3 cană de apă rămasă în procesor până când apa este verde intens, apoi adăugați țelină și pur și pur până când este aproape netedă.
Se toarnă în sită căptușită și se strecoară sucurile (aproximativ 1 1/2 căni) în castron cu suc de mere. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Congelați amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci, răzuind și amestecând cu o furculiță la fiecare 30 de minute, până când este înghețat, cel puțin 3 ore. (Va fi prea greu de răzuit odată înghețat complet.)
Granita poate fi făcută cu 2 zile înainte (acoperiți odată înghețată).
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 10 minute și răzuiți din nou înainte de servire.