Granita De Citrice Bătută
Această rețetă face 10 porții cu 56 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de mentă, coajă de lămâie, ceai cu aromă de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pepene galben cu Granitan de vanilie și iaurt de citrice, Granita De Pepene Verde Bătută, și Somon Cu Miere Peste Salată De Citrice Bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați vasul de copt din sticlă pătrată de 8 sau 9 inci în congelator pentru a se răci. Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1 cană de lapte de soia și zahărul doar până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent.
Adăugați pungi de ceai și împingeți în amestecul de lapte de soia; lăsați să stea 5 minute. Aruncați pungile de ceai.
Se amestecă restul de 2 căni de lapte de soia, coaja de portocală și coaja de lămâie până se omogenizează bine.
Se toarnă în vasul răcit; înghețați 30 de minute. Când cristalele de gheață încep să se formeze la marginile vasului, amestecați amestecul cu furculița. Congelați aproximativ 3 ore mai mult, amestecând la fiecare 30 de minute, până când este complet înghețat.
Pentru a servi, scoateți în boluri individuale de desert.
Se ornează cu frunze de mentă.