Granita de cafea și lapte de migdale

Granita de cafea și lapte de migdale
Granita de cafea și lapte de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 275 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale nealcoolizate, cafea proaspăt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Grapefruit Cu Granita De Lapte Dulce, Shake de lapte de cireșe-vanilie cu Granita de bere rădăcină, și Granita De Cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor până se rumenesc și parfumate, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță la foc mare până când este fierbinte. Se amestecă migdalele fierbinți și 1/3 cană zahăr; lasa sa se raceasca. Rece, acoperit, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă laptele infuzat cu migdale printr-o strecurătoare într-o tigaie metalică; aruncați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
LapteLapte
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
SitaSita
5
Într-o altă tigaie metalică, amestecați cafeaua și restul de 1/3 cană de zahăr până se dizolvă zahărul. Înfășurați ambele Tigăi etanș; congela. După 2 ore, amestecați lichidul slushy cu o furculiță, răzuind părțile laterale ale tigăilor pentru a crea fulgi de granită mai mari. Întoarceți tigăile la congelator până când sunt complet înghețate, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
ZahărZahăr
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Răciți 8 boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Scoateți tigăile din congelator cu 5 până la 10 minute înainte de a dori să serviți granita. Folosind o furculiță, răzuiți vârfurile de granita pentru a se rupe în fulgi. Lingurați aproximativ 1/2 cană granita de cafea în fiecare castron răcit și 1/2 cană granita de lapte de migdale alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De MigdaleLapte De Migdale
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Faceți înainte: până la 4 zile.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista