Granita de cafea și lapte de migdale
Granita de cafea și lapte de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 275 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale nealcoolizate, cafea proaspăt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Grapefruit Cu Granita De Lapte Dulce, Shake de lapte de cireșe-vanilie cu Granita de bere rădăcină, și Granita De Cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor până se rumenesc și parfumate, aproximativ 8 minute.
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță la foc mare până când este fierbinte. Se amestecă migdalele fierbinți și 1/3 cană zahăr; lasa sa se raceasca. Rece, acoperit, cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Se toarnă laptele infuzat cu migdale printr-o strecurătoare într-o tigaie metalică; aruncați nucile.
Într-o altă tigaie metalică, amestecați cafeaua și restul de 1/3 cană de zahăr până se dizolvă zahărul. Înfășurați ambele Tigăi etanș; congela. După 2 ore, amestecați lichidul slushy cu o furculiță, răzuind părțile laterale ale tigăilor pentru a crea fulgi de granită mai mari. Întoarceți tigăile la congelator până când sunt complet înghețate, aproximativ 4 ore.
Scoateți tigăile din congelator cu 5 până la 10 minute înainte de a dori să serviți granita. Folosind o furculiță, răzuiți vârfurile de granita pentru a se rupe în fulgi. Lingurați aproximativ 1/2 cană granita de cafea în fiecare castron răcit și 1/2 cană granita de lapte de migdale alături.
Faceți înainte: până la 4 zile.