Granita De Cafea
Cafea Granitan este un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de cafea decofeinizată cu rezistență dublă, lichior cu aromă de cafea, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Granita De Cafea, Granita De Cafea, și Mojito Cafea Granita.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați cafeaua, 1/2 cană zahăr și lichior, dacă utilizați. Se amestecă până se dizolvă complet zahărul.
Se toarnă într-o tigaie de copt de 9 x 13 inci, se acoperă cu folie sau folie de plastic și se congelează până când amestecul este solid, aproximativ 4 ore. (Poate fi ușor noroios în pete.)
Într-un castron, bateți smântâna și restul de 1 lingură. zahăr până se formează vârfuri moi. Folosind o furculiță, răzuiți amestecul de cafea în cristale fine, rupând bucăți mari. Lingurați granita în 6 pahare de desert sau boluri mici și acoperiți fiecare porție cu o bucată de frișcă.