Granita De Busuioc-Lămâie
Basil-Lemon Granitan este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de frunze de busuioc, la 5 lămâi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Granita cu fructe de lamaie cu Basamic si busuioc, Granita de rosii si busuioc, și Granita De Prune De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 1 lingură de coajă (numai partea galbenă) de la aproximativ trei lămâi. Ream suc din suficiente lămâi pentru a face 3/4 cană. Într-o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci, amestecați coaja, sucul și 1 1/2 căni de apă.
Într-un robot de bucătărie sau blender, rotiți zahărul până când este foarte fin.
Se adaugă busuiocul și se învârte până se toacă foarte fin. Se amestecă amestecul de zahăr în amestecul de lămâie până se dizolvă zahărul.
Acoperiți și congelați amestecul până când este ferm, aproximativ 6 ore.
Răzuiți dinții unei furculițe rapid peste amestecul înghețat pentru a se rupe în granule pufoase. Scoateți granita în boluri răcite sau pahare de vin sau șerbet și serviți imediat.