Granita De Apă De Trandafir De Miere
Granita cu apă de trandafir de miere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 61 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de pepene galben, apă de trandafiri, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai, Granita De Miere, și Granita De Flori De Soc.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și 2/3 cană de apă într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se lasă să se răcească.
Rotiți mierea, siropul și apa de trandafiri într-un blender până se omogenizează.
Se toarnă pur într-un 8-in. tavă de copt pătrată. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până când amestecul începe să înghețe la margini, dar este încă noroios, 2 până la 3 ore. Se amestecă bine amestecul, răzuind părțile în jos. Acoperiți și congelați până se solidifică, cel puțin 7 ore.
Răzuiește granita cu o furculiță pentru a face fulgi mari și lingură în pahare sau boluri răcite.
* Găsiți cu cocktail sau consumabile de copt.