Granita Cappuccino

Granita Cappuccino
Cappuccino Granitan este un fără gluten și vegan desert. Această rețetă face 7 porții cu 74 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte de soia cu ciocolată, coaceți cacao, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Granita Cappuccino, Granita Cappuccino, și Lime granita {limsuksormn granita} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți tigaia de 13x9 inci în congelator pentru a se răci. Între timp, într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Se toarnă amestecul în tigaie răcită; congelați 30 de minute. Când cristalele de gheață încep să se formeze la marginile tigaiei, amestecați amestecul cu furculița. Congelați aproximativ 2 ore mai mult, amestecând la fiecare 30 de minute, până când este complet înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Pentru a servi, scoateți în boluri individuale de desert.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Garnisiți după dorință.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista