Granit Pași Țară Afine Cafea Tort

Granit Pași Țară Afine Cafea Tort
Granite Steps Country Blueberry Coffee Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 411 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți afine, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Lămâie Peste Noapte, Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 pași simpli pentru zahăr și perfecțiune fără Gluten: Partea 3, Cheesecake cu afine, și Blueberry Boy Momeală {Afine Cafea Tort} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți generos un vas de copt pătrat de 9 inci. Într-un castron mic, combinați zahărul brun și scorțișoara și amestecați bine cu o furculiță. Separați aluatul de biscuiți în 10 biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați fiecare biscuit în sferturi și înmuiați fiecare bucată în unt topit și acoperiți cu amestec de zahăr brun. Aranjați într-un singur strat în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se presară cu 1/2 cană de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5
Combinați afinele și zahărul într-un bol și aruncați pentru a acoperi. Se toarna peste ovăz și biscuiți și se presară cu restul de 1/2 cană de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți untul topit rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Coaceți timp de 20 de minute sau până când tortul este maro auriu și centrul este gata. Se răcește timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista