Grands! Tort De Cafea Cu Scorțișoară De Scorțișoară
Grands! Tortul de cafea cu scorțișoară de scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 485 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 228 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, zahăr granulat, grands! biscuiti din lapte de unt de tip homestyle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Pull-Apart, Tort De Cafea Cu Caramel, și Tort De Cafea Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor tigaia cu tub canelat de 12 cani cu spray de scurtare sau de gătit. În punga mare de plastic pentru depozitarea alimentelor, amestecați zahărul granulat și scorțișoara.
Separați aluatul în 16 biscuiți; tăiați fiecare în sferturi. Se agită în sac pentru a acoperi. Aranjați în tigaie. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun și untul; se toarnă peste bucăți de biscuiți.
Coaceți 28 până la 32 de minute sau până se rumenesc și nu mai este aluat în centru. Se răcește în tigaie 10 minute. Întoarceți-vă cu susul în jos pe farfuria de servire; trageți pentru a servi.