Grands! Cobbler De Fructe De La 4

Grands! Cobbler De Fructe De La 4
Grands! Cizmarul cu fructe de la calibru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 299 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, piersici, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar de fructe (pentru 2), Cizmar De Fructe, și Orice Plăcintă Cu Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, aruncați piersici și pere cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
În cratița antiaderentă de 4 litri, încălziți 1/2 cană de zahăr, apa, amidonul de porumb și 1/4 linguriță de scorțișoară până la fierbere la foc mediu. Se amestecă piersicile și perele. Gatiti pana cand este fierbinte si clocotit, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
PerePere
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați căpșuni; gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
4
Se toarnă în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Acoperiți pentru a vă menține fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Într-un castron mic, puneți untul topit. Într-un alt castron mic, amestecați 2/3 cană de zahăr și restul de 1/4 linguriță de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Separați aluatul în 8 biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
7
Tăiați fiecare biscuit în sferturi. Rotiți ușor fiecare bucată de biscuiți în unt topit, apoi în amestec de zahăr pentru a acoperi. Aranjați bucățile de biscuiți cu fața în jos pe amestecul de fructe fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
FructeFructe
ZahărZahăr
RolaRola
8
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când bucățile de biscuiți sunt maro auriu și fundul nu mai este aluat. Se răcește cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista