Grands! Cobbler De Fructe De La 4
Grands! Cizmarul cu fructe de la calibru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 299 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, piersici, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar de fructe (pentru 2), Cizmar De Fructe, și Orice Plăcintă Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, aruncați piersici și pere cu suc de lămâie.
În cratița antiaderentă de 4 litri, încălziți 1/2 cană de zahăr, apa, amidonul de porumb și 1/4 linguriță de scorțișoară până la fierbere la foc mediu. Se amestecă piersicile și perele. Gatiti pana cand este fierbinte si clocotit, amestecand frecvent.
Adăugați căpșuni; gatiti si amestecati 1 minut.
Se toarnă în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Acoperiți pentru a vă menține fierbinte.
Într-un castron mic, puneți untul topit. Într-un alt castron mic, amestecați 2/3 cană de zahăr și restul de 1/4 linguriță de scorțișoară.
Separați aluatul în 8 biscuiți.
Tăiați fiecare biscuit în sferturi. Rotiți ușor fiecare bucată de biscuiți în unt topit, apoi în amestec de zahăr pentru a acoperi. Aranjați bucățile de biscuiți cu fața în jos pe amestecul de fructe fierbinți.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când bucățile de biscuiți sunt maro auriu și fundul nu mai este aluat. Se răcește cu cel puțin 20 de minute înainte de servire.