Graisserons
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Graisserons ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 446 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 13 fani. Un amestec de Jaret de porc, scorțișoară și 2 cuișoare, pipotă de pasăre și/sau inimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați carnea cu sarea și acoperiți ușor. Se da la frigider peste noapte.
Clătiți carnea și uscați-o. Măcinați carnea de porc printr-o farfurie medie (găuri de aproximativ 1/4 inch). Alternativ, tocați carnea de porc. Împărțiți picioarele de rață la articulațiile genunchiului.
Tăiați gizzardele în segmente de 1/2 inch.
Așezați picioarele de porc și picioarele de rață în cratiță.
Adăugați carnea de porc tocată sau măcinată și gizzardele.
Adăugați stocul și grăsimea. Aduceți oala la foc mic și gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Scoateți și scoateți picioarele de rață (sau, pescuiți oasele dacă carnea a alunecat de la sine.)
Scoateți oasele de pe piciorul porcului. Se toacă carnea de trotter și se lasă deoparte.
Ridicați toate carnea din oală, inclusiv trotterul tocat, și puneți-l într-un bol mare de amestecare.
Lăsați sucurile de carne să se așeze în oală și apoi turnați toată grăsimea într-un castron separat. Ar trebui să existe aproximativ 2 căni de bulion gelatinos, sărat.
Folosiți o lingură de lemn pentru a frământa ușor carnea în vasul de amestecare până când aveți o piure, mai mult sau mai puțin în funcție de preferințe.
Adăugați bulionul de carne și amestecați bine.
Împachetați graisseronii în borcane mici de conserve sau ramekine, apăsând astfel încât carnea să fie scufundată în stoc. Se răcește complet, apoi se sigilează suprafața cu un pic de grăsime de rață. A se păstra la frigider.
Pentru a servi, răzuiți grăsimea de pe suprafață și feliați pâinea așa cum ați face un pate sau scoateți din ramekin.