Graisserons

Graisserons
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Graisserons ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 446 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 13 fani. Un amestec de Jaret de porc, scorțișoară și 2 cuișoare, pipotă de pasăre și/sau inimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați carnea cu sarea și acoperiți ușor. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Clătiți carnea și uscați-o. Măcinați carnea de porc printr-o farfurie medie (găuri de aproximativ 1/4 inch). Alternativ, tocați carnea de porc. Împărțiți picioarele de rață la articulațiile genunchiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Tăiați gizzardele în segmente de 1/2 inch.
4
Așezați picioarele de porc și picioarele de rață în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați carnea de porc tocată sau măcinată și gizzardele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
6
Adăugați stocul și grăsimea. Aduceți oala la foc mic și gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scoateți și scoateți picioarele de rață (sau, pescuiți oasele dacă carnea a alunecat de la sine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Scoateți oasele de pe piciorul porcului. Se toacă carnea de trotter și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Ridicați toate carnea din oală, inclusiv trotterul tocat, și puneți-l într-un bol mare de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Lăsați sucurile de carne să se așeze în oală și apoi turnați toată grăsimea într-un castron separat. Ar trebui să existe aproximativ 2 căni de bulion gelatinos, sărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Folosiți o lingură de lemn pentru a frământa ușor carnea în vasul de amestecare până când aveți o piure, mai mult sau mai puțin în funcție de preferințe.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
12
Adăugați bulionul de carne și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Împachetați graisseronii în borcane mici de conserve sau ramekine, apăsând astfel încât carnea să fie scufundată în stoc. Se răcește complet, apoi se sigilează suprafața cu un pic de grăsime de rață. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
14
Pentru a servi, răzuiți grăsimea de pe suprafață și feliați pâinea așa cum ați face un pate sau scoateți din ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista