Gorgonzola Rigatoni cu legume
Gorgonzola Rigatoni cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 452 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână flori de broccoli, măsline, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu paste de dovleac și Gorgonzola Rigatoni cu salvie prăjită, Rigatoni cu legume fierte, și Rigatoni de grâu integral cu legume prăjite.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, în cratiță sau tigaie, așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Puneți broccoli în Coș. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Aburiți aproximativ 3 minute sau până când este crocant.
Într-o cratiță de 3 litri, amestecați amidonul de porumb și laptele folosind un tel de sârmă.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant; reduceți căldura la minim. Se amestecă brânza; continuați să amestecați 2 până la 3 minute sau până când brânza este topită.
Se amestecă broccoli, roșii, ciuperci, măsline, sare și piper în sos de brânză; se încălzește.