Gorgonzola-Pâine Umplută
Această rețetă face 30 de porții cu 119 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți usturoi, brânză athenos gorgonzola, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smochine umplute prăjite cu Gorgonzola, Smochine Umplute Cu Gorgonzola, și Gorgonzola-Date umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. scoateți centrul fiecărei jumătăți de pâine, lăsând cochilii groase de 1 inch.
Gatiti si amestecati ciupercile, ceapa si usturoiul in ulei incins in tigaie pana se inmoaie. Lingura în partea de jos a Pâine Pâine.
Se presara cu branza; se acoperă cu partea de sus a pâinii. Înfășurați în folie.
Coaceți 15 până la 20 min. sau până când brânza este topită.
Tăiați transversal în 12 felii pentru a servi.