Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni

Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu Gorgonzola cu Gastrique de căpșuni. Această rețetă face 4 porții cu 394 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Un amestec de oțet de sherry, Brânză gorgonzola, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gorgonzola-piept de pui umplut cu Gastrique de căpșuni, Piept de pui umplut cu carne de porc și Gorgonzola, și Piept De Pui Gorgonzola.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, așezați căpșunile într-o cratiță mică și grea; parțial piure cu o furculiță. Se amestecă zahărul, oțetul, bulionul și coriandrul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 2/3 cană (aproximativ 30 de minute), amestecând ocazional. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
CoriandruCoriandru
OțetOțet
BulionBulion
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
2
Pentru a pregăti puiul, combinați brânza, cimbru și prosciutto într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar; lingură 3 linguri amestec de brânză în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BrânzăBrânză
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați ambele părți ale puiului uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
6
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; gatiti 4 minute sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
8
Notă de vin: dacă nu ați gustat Soave de ceva vreme, este timpul să vă familiarizați cu acest alb din nordul Italiei. Exemple de calitate precum Inama Vin Soave 2006 (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoaveSoave
VinVin
9
au corpul să se ocupe de pește sau carne albă, cum ar fi vasul de pui precedent. Aciditatea generoasă a lui Soave se poate potrivi cu gastrica oțetului, în timp ce nuanțele de plante și citrice ridică coriandrul. Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
Pui întregPui întreg
SoaveSoave
PeștePește
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista