Gorgonzola-Fettuccine de nuc cu pesmet prăjit
Gorgonzola-Fettuccine de nuc cu pesmet prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 348 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine cu Pesto de mentă, nucă și Gorgonzola, Gorgonzolan și salată de nuci prăjite, și Gorgonzolan și nucă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 2/3 cană.
Așezați pesmetul pe o foaie de copt.
Coaceți la 250 timp de 30 de minute sau până se usucă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi tocat și gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Scoateți amestecul de usturoi de pe foc și lăsați să stea 5 minute. Întoarceți tigaia la căldură. Se amestecă pesmetul; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent amestecul.
Gatiti fettuccina conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Așezați fettuccine într-un castron mare.
Adăugați amestecul de pesmet, pătrunjel, Gorgonzola, nuci, suc de lămâie, sare și piper negru; aruncați ușor pentru a combina.