Gooey Caramel Popcorn
Gooey Caramel Popcorn este un fără gluten rețetă cu 12 porții. Acest hor d ' oeuvre are 237 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, marshmallows, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Popcorn de Caramel moale și lipicios, Shreddies Ooey Gooey Popcorn Tratează, și Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul brun, apa, siropul de porumb, untul și smântâna de tartru (acest pic de acid împiedică cristalizarea zahărului.) Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând frecvent cu o lingură de lemn pentru a dizolva zahărul. Când siropul de zahăr ajunge la fierbere, opriți agitarea și rotiți tigaia peste foc, astfel încât să nu ardă. Pe măsură ce siropul atinge stadiul de caramel, bulele de deasupra vor deveni mai mici, mai groase și mai apropiate. Se fierbe timp de 10 până la 12 minute, până când caramelul acoperă spatele lingurii. (Dacă este înclinat, lipiți un termometru pentru bomboane în oală și gătiți până când siropul ajunge la stadiul de fisură moale, aproximativ 270 de grade F. când aruncați un pic din acest sirop în apă rece, acesta se va solidifica în fire care, atunci când sunt îndepărtate, sunt dure, dar flexibile.)
Scoateți caramelul de pe foc și amestecați marshmallows. Îndoiți marshmallows în caramelul fierbinte, astfel încât toate să se topească într-un sos de caramel gooey.
Caramelul se va acoperi mai bine dacă floricelele sunt fierbinți, așa că faceți-l în timp ce fierbeți zahărul sau pop-l mai întâi, apoi păstrați-l cald.
Puneți floricelele într-un castron mare și turnați amestecul de marshmallow caramel peste floricele. Îndoiți ușor cu o lingură de lemn pentru a acoperi fiecare miez. Apuca pumni de popcorn și strângeți-l împreună pentru a forma bile de popcorn; le face despre dimensiunea de o minge de tenis.
Puneți bilele de popcorn pe o tavă căptușită cu hârtie cerată pentru a se răci complet.