Golobki polonez (Gawumpki)

Golobki polonez (Gawumpki)
Golobki polonez (Gawumpki) este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 20 de porții. Acest aperitiv are 406 calorii, 27 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Pentru 1,42 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână măghiran, orez, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Rugelachul polonez, Caserola poloneză și Carnea de pasăre poloneză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Fierbeți varza până când frunzele cad.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți frunzele din apă pe măsură ce se decojesc și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Topiți margarina într-o tigaie mare. Gatiti ceapa in margarina pana devine translucida, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Amestecați ceapa fiartă, carnea de vită, puiul cu supă de orez, orezul, ouăle, maghiranul, sare și piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
MaghiranMaghiran
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Luați o frunză de varză, așezați-o întinsă și tăiați partea cea mai groasă spre partea de jos a frunzei pentru a fi mai ușor de rulat; repetați cu toate frunzele. Luați frunzele de exterior mai închise la culoare și căptușiți cu ele fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Puneți o porție din amestecul de carne de vită într-o frunză și înfășurați frunza în jurul amestecului, învăluind carnea complet. Repetați până când se folosește tot amestecul de carne de vită. Aranjați frunzele de varză în tava de friptură. Acoperiți cu orice frunze de varză rămase. Acoperiți tava cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Îndepărtați folia de aluminiu, curățați stratul superior de frunze de varză suplimentare și turnați supă de ciuperci aurii peste frunzele de varză umplute. Înlocuiți frunzele de varză de deasupra, puneți tava în cuptor și continuați coacerea până când supa este fierbinte, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista