Golobki polonez (Gawumpki)
Golobki polonez (Gawumpki) este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 20 de porții. Acest aperitiv are 406 calorii, 27 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Pentru 1,42 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână măghiran, orez, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Rugelachul polonez, Caserola poloneză și Carnea de pasăre poloneză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Fierbeți varza până când frunzele cad.
Scoateți frunzele din apă pe măsură ce se decojesc și lăsați-le deoparte.
Topiți margarina într-o tigaie mare. Gatiti ceapa in margarina pana devine translucida, 5 pana la 7 minute.
Amestecați ceapa fiartă, carnea de vită, puiul cu supă de orez, orezul, ouăle, maghiranul, sare și piper într-un castron.
Luați o frunză de varză, așezați-o întinsă și tăiați partea cea mai groasă spre partea de jos a frunzei pentru a fi mai ușor de rulat; repetați cu toate frunzele. Luați frunzele de exterior mai închise la culoare și căptușiți cu ele fundul tigaii.
Puneți o porție din amestecul de carne de vită într-o frunză și înfășurați frunza în jurul amestecului, învăluind carnea complet. Repetați până când se folosește tot amestecul de carne de vită. Aranjați frunzele de varză în tava de friptură. Acoperiți cu orice frunze de varză rămase. Acoperiți tava cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 45 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu, curățați stratul superior de frunze de varză suplimentare și turnați supă de ciuperci aurii peste frunzele de varză umplute. Înlocuiți frunzele de varză de deasupra, puneți tava în cuptor și continuați coacerea până când supa este fierbinte, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.