Golobki polonez (Gawumpki) este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 20 de porții. Acest aperitiv are 406 calorii, 27 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Pentru 1,42 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână măghiran, orez, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Rugelachul polonez, Caserola poloneză și Carnea de pasăre poloneză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Fierbeți varza până când frunzele cad.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scoateți frunzele din apă pe măsură ce se decojesc și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Topiți margarina într-o tigaie mare. Gatiti ceapa in margarina pana devine translucida, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Amestecați ceapa fiartă, carnea de vită, puiul cu supă de orez, orezul, ouăle, maghiranul, sare și piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Maghiran
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Luați o frunză de varză, așezați-o întinsă și tăiați partea cea mai groasă spre partea de jos a frunzei pentru a fi mai ușor de rulat; repetați cu toate frunzele. Luați frunzele de exterior mai închise la culoare și căptușiți cu ele fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Puneți o porție din amestecul de carne de vită într-o frunză și înfășurați frunza în jurul amestecului, învăluind carnea complet. Repetați până când se folosește tot amestecul de carne de vită. Aranjați frunzele de varză în tava de friptură. Acoperiți cu orice frunze de varză rămase. Acoperiți tava cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Îndepărtați folia de aluminiu, curățați stratul superior de frunze de varză suplimentare și turnați supă de ciuperci aurii peste frunzele de varză umplute. Înlocuiți frunzele de varză de deasupra, puneți tava în cuptor și continuați coacerea până când supa este fierbinte, aproximativ 15 minute.
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.