Golden Colcannon Pie
Reteta Golden Colcannon Pie ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 25 de ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ouă, varză, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Colcannon, Colcannon, și Colcannon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Varza de abur într-un abur pus peste apă clocotită, acoperită, până la licitație, 15 până la 25 de minute.
Scoateți capacul și, când este suficient de rece pentru a manipula, tocați mărunt frunzele.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
În timp ce varza este aburită, coaja și cartofii sferturi. Acoperiți generos cartofii cu apă rece într– o cratiță de 3 până la 4 litri și adăugați 1 linguriță de sare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe rapid, parțial acoperit, până se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Scurgeți bine cartofii și amestecați într-un castron mare cu 3 linguri de unt. Se amestecă varza, scallions și sare și piper după gust. Se răcește să se încălzească și se amestecă oul.
Topiți restul de 2 linguri de unt.
Ungeți placa de plăcintă cu puțin unt.
Întindeți amestecul de cartofi uniform în farfurie și periați cu untul rămas.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 35 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
* Plăcinta poate fi asamblată cu 1 zi înainte. Se răcește complet, apoi se acoperă și se răcește. Lăsați aproximativ 10 minute în plus pentru a obține plăcinta aurie dacă merge direct din frigider în cuptor.