Golabki (Rulouri De Varză Umplute)
Nevoie de un curs principal fără gluten? Golabki (rulouri de varză umplute) ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 424 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați orez, piper măcinat, supă de roșii condensată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Golabki (Rulouri De Varză Umplute), Golabki (rulouri de varză umplute) pentru # SundaySupper, și Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Puneți capul de varză în apă, acoperiți oala și gătiți până când frunzele de varză sunt ușor înmuiate suficient pentru a le îndepărta din cap, 3 minute.
Scoateți varza din oală și lăsați varza să stea până când frunzele sunt suficient de reci pentru a se manipula, aproximativ 10 minute.
Scoateți 18 frunze întregi din capul de varză, tăind orice coaste centrale groase și dure. Puneți frunzele întregi deoparte. Se toacă restul capului de varză și se întinde în fundul unei farfurii.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa in unt fierbinte pana se inmoaie, 5-10 minute. Mișto.
Se amestecă ceapa, carnea de vită, carnea de porc, orezul, usturoiul, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper împreună într-un castron mare.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați aproximativ 1/2 cană amestec de vită pe o frunză de varză.
Rotiți varza în jurul amestecului de carne de vită, învelind în părți pentru a crea un plic în jurul cărnii. Repetați cu frunzele rămase și amestecul de carne.
Așezați rulourile de varză într-un strat deasupra varzei tocate în vasul cu caserole; condimentați rulourile cu sare și piper negru.
Bateți supa de roșii, sucul de roșii și ketchup-ul împreună într-un bol.
Se toarnă amestecul de supă de roșii peste rulourile de varză și se acoperă vasul Doresc folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când varza este fragedă și carnea este gătită, aproximativ 1 oră.