Gogoși la cuptor cu turtă dulce cu glazură de ghimbir
Gogoși de turtă dulce cu glazură de Gingersnap ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 9. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zară, făină de medalie de aur și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini Gogoși De Turtă Dulce La Cuptor, Gogoși De Turtă Dulce Glazurate, și Gogoși de turtă dulce la cuptor cu glazură de arțar-caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și pulverizați tigaia cu gogoși cu spray de gătit antiaderent.
Așezați făina, praful de copt, scorțișoara, ghimbirul, sarea, zahărul, oul și vanilia într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă Zara și melasa, se amestecă pentru a se combina.Scoateți aluatul în tigaia pregătită pentru gogoși (în loturi, dacă este necesar).
Se coace 15-20 de minute, până se coace.
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate din pan.To pregătiți glazura, bateți zahărul pudră și smântâna grea un bol mediu amestecând până se omogenizează.
Adăugați mai multă cremă după cum este necesar pentru a subția glazura. Înmuiați gogoșile răcite în glazură, presărați cu fursecuri gingersnap zdrobite și serviți.