Gogoși Frigider Bogate
Gogoși frigider bogat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 14 porții cu 181 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, zahăr, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cum se fac gogoși (cu video) și gogoși de cafea-Biscoff-Bacon, Fulgi De Ovăz Frigider, și Rulouri De Frigider pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1 cană de apă caldă (95110).
Adăugați 1 1/2 căni făină, zahăr și sare. Bateți timp de 2 minute cu un mixer electric sau o lingură de lemn.
Adăugați oul și untul și bateți treptat în restul de 1 3/4 căni de făină cu mâna până când aluatul este neted. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați aluatul timp de cel puțin 2 ore sau până peste noapte.
Întoarceți aluatul pe o placă sau un blat bine făinat.
Rulați aluatul 1/2 în. gros, înflorind generos și întorcând aluatul 90 între rulouri pentru a nu se lipi.
Tăiați rundele cu un standard 2 1/2-in. tăietor de gogoși. Alternativ, se taie runde cu un 2 1/2-sau 3-in. biscuiți rotunzi sau tăietori de biscuiți și tăiați centrele cu un 1-in. biscuiți rotunzi sau tăietor de prăjituri.
Așezați rundele și centrele pe 2 foi de copt bine făinate, cel puțin 1 in. în afară.
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald până se umflă ușor, aproximativ 2 ore.
Puneți rafturi de răcire cu sârmă peste 2 foi de copt goale și așezați-le lângă aragaz.
Turnați uleiul într-un vas mare la o adâncime de 2 in. și căldură la 325 la 35
Pentru a înțelege metoda și modul în care aluatul ar trebui să arate și să acționeze, începeți prin prăjirea găurilor. Lucrând în loturi de 6 până la 8 găuri și apoi 3 sau 4 gogoși, prăjiți gogoșile până se rumenesc, întorcându-se o dată, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. (Gogoșile ar trebui să se scufunde timp de 2 până la 3 secunde înainte de a pluti în vârf; dacă nu se scufundă, uleiul este prea fierbinte. De asemenea, dacă durează mult mai mult sau mai puțin de 1 minut pe parte pentru a găti, reglați temperatura uleiului.) Ca gogoși maro, transferați cu o lingură pliată pe rafturi. După primul lot, testați o gaură de gogoașă rupându-l deschis. Ar trebui să fie ușor și ca tortul în interior, nu gras. Dacă este gras, fie uleiul nu a fost suficient de fierbinte, fie a gătit prea mult. Asigurați-vă că prăjiți gogoșile numai până se rumenesc.
În timp ce gogoșile sunt încă ușor calde, scufundați-vă în zahăr sau, conform indicațiilor cititorilor din 1963, în glazura preferată de unt (fie ciocolata, fie portocala sunt potrivite în special pentru Hallowe ' en).?