Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de unt de arahide
Gogoși de ciocolată coapte cu glazură de unt de arahide este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 63 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mix, coaceți cacao, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gogoși de banane cu unt de arahide la cuptor cu glazură de unt de arahide cu ciocolată ( fără Gluten + Vegan), Unt De Arahide Banane Ciocolata Chip Copt Gogoși, și Gogoși cu unt de arahide cu ciocolată la cuptor cu glazură de unt de arahide cu vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Se pulverizează mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele gogoșilor cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, untul de arahide, 1 lingură de lapte și 1/2 linguriță de vanilie cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt De Arahide
Vanilie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Întindeți glazura peste blaturi de gogoși; se presară cu chipsuri de ciocolată.