Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoși de ciocolată coapte cu glazură de căpșuni. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 46 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de ou, zahăr granulat, amestec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de arțar, Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de unt de arahide, și Gogoși coapte fără ouă (gogoși) cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Se pulverizează mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele gogoșilor cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, gemul și 1 lingură de lapte cu biciul până se omogenizează.
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură; deasupra cu stropi.