Gogoși Cu Tort De Ciocolată
Gogoși tort de ciocolata este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 441 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 134 de fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gogoși Cu Tort De Ciocolată, Gogoși Cu Tort De Ciocolată, și Ciocolată Fudge Tort Gogoși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, pudra de cacao, sarea și praful de copt și lăsați-le deoparte. Într-un castron mai mic, bateți ouăle timp de 1 minut, până când sunt ușurate.
Adăugați zahărul, untul topit și zeama și bateți imediat pentru un minut suplimentar.
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați împreună cu o spatulă mare de cauciuc, până când se reunesc. Nu amestecați prea mult.
Făinați liberal o suprafață de lucru și întoarceți aluatul pe ea. Dați aluatului un pli, astfel încât să se reunească într-o singură masă, apoi lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute. Făinați din belșug blatul aluatului (va fi lipicios, nu vă fie teamă să folosiți făină) și apăsați-l plat. Apoi, folosiți un sucitor pentru a face aluatul o grosime uniformă de 1/2 inch. Folosind tăietori înmuiați în făină, tăiați gogoșile și așezați-le pe o tavă cu făină.
Pregătiți-vă configurarea uleiului de prăjit și a glazurii.
Așezați o oală mare și grea pe aragaz și lăsați termometrul în interior.
Se toarnă uleiul și se pune oala la foc mediu. Scopul este de a obține uleiul să ajungă la 375 km f și este important să urmăriți oala în orice moment pentru a menține acea temperatură (și pentru siguranță). Așezați un suport de răcire acoperit cu prosoape de hârtie lângă aragaz și pregătiți clești, păianjeni, bețișoare sau strecurătoare (orice preferați să întoarceți gogoșile și să le scoateți din uleiul fierbinte). Pe un alt arzător, încălziți laptele într-o cratiță mică pusă la foc mic până când laptele începe să se aburească.
Scoateți-l de pe foc și adăugați zahărul cofetarului, vârful de sare și vanilia și bateți până se omogenizează.
Se toarnă glazura într-un castron și se pune vasul peste o cratiță mică cu apă și se lasă deoparte.
Odată ce uleiul a ajuns la 375 de grade F, începeți să adăugați gogoșile, una câte una, până când sunt trei în oală. Gogoșile de tort se vor scufunda în fundul uleiului, apoi se vor găti puțin înainte de a se ridica. Odată ce gogoasa se învârte la suprafață, prăjiți-o încă aproximativ 2 minute înainte de a o întoarce și prăjiți încă 2 minute pe cealaltă parte.
Așezați gogoșile pe suportul de răcire pregătit. Rupeți una deschisă pentru a vă asigura că este gătită și, dacă este nevoie de timp suplimentar, adăugați gogoșile înapoi în ulei pentru a termina și adăugați puțin mai mult timp de gătit pentru restul. Prăjiți restul în mod similar și lăsați toate gogoșile să se răcească.
Așezați vasul cu apă cu vasul de glazură așezat peste el la foc mic și amestecați pentru a-l readuce la un lichid lipicios.
Scoateți-l de pe foc și folosiți degetele pentru a scufunda cu atenție fiecare dintre gogoși în glazură.
Așezați gogoșile glazurate pe un suport de răcire curat pentru a se usca. Glazura va deveni mai translucidă pe măsură ce se usucă. Pentru cea mai bună aromă, serviți imediat.