Gogoși tort de ciocolata este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 441 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 134 de fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gogoși Cu Tort De Ciocolată, Gogoși Cu Tort De Ciocolată, și Ciocolată Fudge Tort Gogoși pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați făina, pudra de cacao, sarea și praful de copt și lăsați-le deoparte. Într-un castron mai mic, bateți ouăle timp de 1 minut, până când sunt ușurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahărul, untul topit și zeama și bateți imediat pentru un minut suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați împreună cu o spatulă mare de cauciuc, până când se reunesc. Nu amestecați prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Făinați liberal o suprafață de lucru și întoarceți aluatul pe ea. Dați aluatului un pli, astfel încât să se reunească într-o singură masă, apoi lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute. Făinați din belșug blatul aluatului (va fi lipicios, nu vă fie teamă să folosiți făină) și apăsați-l plat. Apoi, folosiți un sucitor pentru a face aluatul o grosime uniformă de 1/2 inch. Folosind tăietori înmuiați în făină, tăiați gogoșile și așezați-le pe o tavă cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Pregătiți-vă configurarea uleiului de prăjit și a glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Așezați o oală mare și grea pe aragaz și lăsați termometrul în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoi
7
Se toarnă uleiul și se pune oala la foc mediu. Scopul este de a obține uleiul să ajungă la 375 km f și este important să urmăriți oala în orice moment pentru a menține acea temperatură (și pentru siguranță). Așezați un suport de răcire acoperit cu prosoape de hârtie lângă aragaz și pregătiți clești, păianjeni, bețișoare sau strecurătoare (orice preferați să întoarceți gogoșile și să le scoateți din uleiul fierbinte). Pe un alt arzător, încălziți laptele într-o cratiță mică pusă la foc mic până când laptele începe să se aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
8
Scoateți-l de pe foc și adăugați zahărul cofetarului, vârful de sare și vanilia și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se toarnă glazura într-un castron și se pune vasul peste o cratiță mică cu apă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Odată ce uleiul a ajuns la 375 de grade F, începeți să adăugați gogoșile, una câte una, până când sunt trei în oală. Gogoșile de tort se vor scufunda în fundul uleiului, apoi se vor găti puțin înainte de a se ridica. Odată ce gogoasa se învârte la suprafață, prăjiți-o încă aproximativ 2 minute înainte de a o întoarce și prăjiți încă 2 minute pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Așezați gogoșile pe suportul de răcire pregătit. Rupeți una deschisă pentru a vă asigura că este gătită și, dacă este nevoie de timp suplimentar, adăugați gogoșile înapoi în ulei pentru a termina și adăugați puțin mai mult timp de gătit pentru restul. Prăjiți restul în mod similar și lăsați toate gogoșile să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1
Așezați vasul cu apă cu vasul de glazură așezat peste el la foc mic și amestecați pentru a-l readuce la un lichid lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Scoateți-l de pe foc și folosiți degetele pentru a scufunda cu atenție fiecare dintre gogoși în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
3
Așezați gogoșile glazurate pe un suport de răcire curat pentru a se usca. Glazura va deveni mai translucidă pe măsură ce se usucă. Pentru cea mai bună aromă, serviți imediat.