Gogoși Cu Tort De Ciocolată

Gogoși Cu Tort De Ciocolată
Gogoși tort de ciocolata este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 441 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 134 de fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ouă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gogoși Cu Tort De Ciocolată, Gogoși Cu Tort De Ciocolată, și Ciocolată Fudge Tort Gogoși pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați făina, pudra de cacao, sarea și praful de copt și lăsați-le deoparte. Într-un castron mai mic, bateți ouăle timp de 1 minut, până când sunt ușurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahărul, untul topit și zeama și bateți imediat pentru un minut suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați împreună cu o spatulă mare de cauciuc, până când se reunesc. Nu amestecați prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Făinați liberal o suprafață de lucru și întoarceți aluatul pe ea. Dați aluatului un pli, astfel încât să se reunească într-o singură masă, apoi lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute. Făinați din belșug blatul aluatului (va fi lipicios, nu vă fie teamă să folosiți făină) și apăsați-l plat. Apoi, folosiți un sucitor pentru a face aluatul o grosime uniformă de 1/2 inch. Folosind tăietori înmuiați în făină, tăiați gogoșile și așezați-le pe o tavă cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Pregătiți-vă configurarea uleiului de prăjit și a glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Așezați o oală mare și grea pe aragaz și lăsați termometrul în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă uleiul și se pune oala la foc mediu. Scopul este de a obține uleiul să ajungă la 375 km f și este important să urmăriți oala în orice moment pentru a menține acea temperatură (și pentru siguranță). Așezați un suport de răcire acoperit cu prosoape de hârtie lângă aragaz și pregătiți clești, păianjeni, bețișoare sau strecurătoare (orice preferați să întoarceți gogoșile și să le scoateți din uleiul fierbinte). Pe un alt arzător, încălziți laptele într-o cratiță mică pusă la foc mic până când laptele începe să se aburească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți-l de pe foc și adăugați zahărul cofetarului, vârful de sare și vanilia și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se toarnă glazura într-un castron și se pune vasul peste o cratiță mică cu apă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Odată ce uleiul a ajuns la 375 de grade F, începeți să adăugați gogoșile, una câte una, până când sunt trei în oală. Gogoșile de tort se vor scufunda în fundul uleiului, apoi se vor găti puțin înainte de a se ridica. Odată ce gogoasa se învârte la suprafață, prăjiți-o încă aproximativ 2 minute înainte de a o întoarce și prăjiți încă 2 minute pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Așezați gogoșile pe suportul de răcire pregătit. Rupeți una deschisă pentru a vă asigura că este gătită și, dacă este nevoie de timp suplimentar, adăugați gogoșile înapoi în ulei pentru a termina și adăugați puțin mai mult timp de gătit pentru restul. Prăjiți restul în mod similar și lăsați toate gogoșile să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1
Așezați vasul cu apă cu vasul de glazură așezat peste el la foc mic și amestecați pentru a-l readuce la un lichid lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți-l de pe foc și folosiți degetele pentru a scufunda cu atenție fiecare dintre gogoși în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Așezați gogoșile glazurate pe un suport de răcire curat pentru a se usca. Glazura va deveni mai translucidă pe măsură ce se usucă. Pentru cea mai bună aromă, serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista