Gogoși Cu Nucă De Cocos

Gogoși Cu Nucă De Cocos
Gogoși de nucă de cocos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 265 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă, praf de copt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Gogoși de nucă de cocos glazurate Espresso la grătar cu Ganache de nucă de cocos Mocha, Gogoși de nucă de cocos coapte cu glazură de nucă de cocos, și Gogoși Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Face gogoși
2
Într-un castron mediu, amestecați primele șase ingrediente. Într-un castron mare, amestecați făina de orez brun superfin, făina de migdale, amidonul de cartofi, făina de cocos, amidonul de tapioca, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Făină De Nucă De CocosFăină De Nucă De Cocos
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați până când aluatul se unește. Frământați-l cu mâinile de câteva ori. Va fi moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Pudrați o suprafață de lucru cu o cantitate generoasă de făină de orez brun superfin. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și praf încă un pic de făină deasupra aluatului. Bateți puțin aluatul. Pe măsură ce aluatul stă, va începe să devină puțin mai compact și va fi mai ușor de lucrat. Dacă se simte prea moale, puteți refrigera aluatul timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Rulați aluatul la o grosime de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Pudrați un tăietor de prăjituri de 2 inci sau un tăietor de gogoși cu făină suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
7
Tăiați cercuri și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Dacă utilizați un tăietor de prăjituri, tăiați găuri de 1/2 inch din Centrul discurilor. Puteți re-rula resturile o dată pentru a face mai multe gogoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Răciți gogoșile la frigider timp de 15 minute. Între timp, umpleți o tigaie din fontă superficială cu 2 centimetri de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Încălziți uleiul până când acesta citește 340 cm.f (170 cm. C) pe un termometru pentru bomboane sau un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
Adăugați cu grijă gogoșile în ulei în loturi; nu supraaglomerați tigaia. Gogoșile se vor scufunda și apoi se vor ridica când sunt aproape gata. Gatiti-va la maro auriu, transformand gogosile o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie. Repetați procesul de prăjire cu găurile de gogoși.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
12
Lasă-le să se răcească ușor.
13
Faceți glazura și terminați gogoșile
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele glazurii. Înmuiați gogoșile în glazură și acoperiți cu nuca de cocos mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
De la farfurii mici și dulciuri: călătoria familiei mele la gătitul fără Gluten De Aran Goyoaga. Text și fotografii copyright 2012 de Aran Goyoaga. Publicat de Little, Brown și compania.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista