Gogoși Cu Nucă De Cocos

Gogoși de nucă de cocos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 265 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă, praf de copt, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Gogoși de nucă de cocos glazurate Espresso la grătar cu Ganache de nucă de cocos Mocha, Gogoși de nucă de cocos coapte cu glazură de nucă de cocos, și Gogoși Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați primele șase ingrediente. Într-un castron mare, amestecați făina de orez brun superfin, făina de migdale, amidonul de cartofi, făina de cocos, amidonul de tapioca, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați ingredientele umede la uscat și amestecați până când aluatul se unește. Frământați-l cu mâinile de câteva ori. Va fi moale.
Pudrați o suprafață de lucru cu o cantitate generoasă de făină de orez brun superfin. Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și praf încă un pic de făină deasupra aluatului. Bateți puțin aluatul. Pe măsură ce aluatul stă, va începe să devină puțin mai compact și va fi mai ușor de lucrat. Dacă se simte prea moale, puteți refrigera aluatul timp de 15 minute.
Rulați aluatul la o grosime de 3/4 inch.
Pudrați un tăietor de prăjituri de 2 inci sau un tăietor de gogoși cu făină suplimentară.
Tăiați cercuri și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Dacă utilizați un tăietor de prăjituri, tăiați găuri de 1/2 inch din Centrul discurilor. Puteți re-rula resturile o dată pentru a face mai multe gogoși.
Răciți gogoșile la frigider timp de 15 minute. Între timp, umpleți o tigaie din fontă superficială cu 2 centimetri de ulei vegetal.
Încălziți uleiul până când acesta citește 340 cm.f (170 cm. C) pe un termometru pentru bomboane sau un termometru cu citire instantanee.
Adăugați cu grijă gogoșile în ulei în loturi; nu supraaglomerați tigaia. Gogoșile se vor scufunda și apoi se vor ridica când sunt aproape gata. Gatiti-va la maro auriu, transformand gogosile o data.
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie. Repetați procesul de prăjire cu găurile de gogoși.
Lasă-le să se răcească ușor.
Faceți glazura și terminați gogoșile
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele glazurii. Înmuiați gogoșile în glazură și acoperiți cu nuca de cocos mărunțită.
De la farfurii mici și dulciuri: călătoria familiei mele la gătitul fără Gluten De Aran Goyoaga. Text și fotografii copyright 2012 de Aran Goyoaga. Publicat de Little, Brown și compania.