Gogoși Bombini

Gogoși Bombini
Gogoșile Bombini ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, ciocolată cu lapte, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cum se fac gogoși (cu video) și gogoși de cafea-Biscoff-Bacon, Totul Gogoși, și Gogoși Fără Prăjituri.

Instrucțiuni

1
Pentru ganache: într-o cratiță mică la foc mediu, aduceți smântâna grea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se toarnă crema peste ciocolată și se lasă să stea 1 minut. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc, până când ciocolata s-a topit complet și ganache-ul este strălucitor și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Transferați-l într-o sticlă de stoarcere din plastic sau într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1
Puneți smântâna grea, caviarul de vanilie și fasolea de vanilie împărțită într-o cratiță mică la foc mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
CaviarCaviar
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scoateți de pe foc, acoperiți și abrupți timp de 5 până la 10 minute, rupând vanilia cu o lingură de lemn sau o spatulă. Aruncați fasolea și reîncălziți crema înapoi la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se toarnă crema peste ciocolata albă, se lasă să stea 1 minut. Se amestecă cu o spatulă de cauciuc până când ciocolata se topește și sosul se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se transferă într-o sticlă de stoarcere sau într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1
Adăugați boabele și amidonul de porumb într-un blender și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă acest amestec și zahărul într-o tigaie mică de sos și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand cu un tel, pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 4 minute. Se răcește complet înainte de a fi introdus într-o sticlă de stoarcere sau într-o pungă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Pentru gogoși: umpleți un cuptor olandez la jumătate cu ulei și încălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Într-un castron puțin adânc, combinați zahărul și scorțișoara. Pune deoparte. Împărțiți aluatul de pizza pregătit în 12 bucăți și, folosind mâinile făinoase, rulați în bile. În loturi, prăjiți aluatul până se rumenesc, 3 până la 4 minute. De îndată ce sunt scoase din ulei, aruncați aluatul prăjit în zahărul de scorțișoară pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Odată ce bombinis-urile s-au răcit suficient, umpleți-le cu orice umplutură doriți, introducând duza sticlei de stoarcere sau vârful de patiserie în fundul bombinis-ului. Sau înmuiați bombinisul în sosuri și înmuiați-l în stropi. Umpleți până când nu mai puteți umple și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista