Gogoasa-Gaura Croquembouche
Gogoasa-gaura Croquembouche ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 434 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, Decorațiuni de bomboane, cum ar fi m&M, găuri de gogoși de orice aromă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Gogoasa Gaura Umplute Ciocolata Chip Cookie-Uri, Clătite de gogoși cu sirop de glazură de gogoși, și Croquembouche.
Instrucțiuni
Folosind bandă, acoperiți conul cu hârtie.
Așezați conul pe platan dacă utilizați.
Aranjați găurile de gogoși cu 1 inel în jurul bazei conului, așezându-le cât mai strâns posibil. Introduceți scobitoarea prin fiecare gaură de gogoașă în con pentru a atașa gaura de gogoașă la con, lăsând capătul scobitoarei să iasă în afară (o veți împinge mai târziu cu degetar).
Atașați al doilea inel de găuri pentru gogoși deasupra primului, ambalând din nou strâns și eșalonând, astfel încât găurile pentru gogoși din al doilea inel să nu fie direct deasupra găurilor pentru gogoși din primul inel.
Continuați în același mod pentru a atașa găurile rămase pentru gogoși. Pentru nivelurile superioare, dacă doriți, tăiați o cantitate mică din fiecare gaură de gogoașă pe partea orientată spre con pentru a face forma mai conică. Finalizați acoperirea conului cu 1 gaură de gogoașă atașată la partea superioară a conului.
Folosind degetar, împingeți scobitori până când nu sunt vizibili.
Decorați împingând bomboane și frunze în goluri între găurile de gogoși. Dacă bomboanele nu vor adera, înmuiați în amestec de sirop de porumb-apă înainte de a le atașa.
Dacă doriți, stropiți cu sos de ciocolată sau caramel. Croquembouche păstrează, acoperit lejer cu folie de aluminiu și refrigerat, 2 până la 3 zile.
Test-sfat pentru bucătărie: nuca de cocos mărunțită pe un platou în jurul croquembouche poate da senzația de zăpadă. Pentru o opțiune mai sănătoasă, înlocuiți roșiile cherry rotunde sau cireșele cu găurile de gogoși.