Goan Duck Vindaloo în sos Cayenne fierbinte și acru
Goan Duck Vindaloo în sos Cayenne fierbinte și acru este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 287 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pastă de roșii, usturoi, semințe de schinduf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Vindaloo (carne de porc caldă și acră în stil Goan), Rață în sos Vindaloo, și vindaloo cu ciuperci , cum se face vindaloo cu ciuperci goan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-o mașină de tocat condimente; procesați până se pudrează.
2
Se pune într-un castron mic; se amestecă ghimbirul, usturoiul, ardeiul roșu și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Scorțișoară
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați oțetul, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
4
Așezați amestecul de oțet și rața într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adauga ceapa, si saut 6 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați coriandru și turmeric; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Turmeric
8
Adăugați rața în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Se amestecă apă, pastă de roșii, sare și cartofi și se fierbe. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când rața este gata și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Cartofi
Apă
Rață întreagă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Scoateți rața din tigaie; tăiați rața în diagonală în felii de 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați zahăr în tigaie; se amestecă pentru a combina. Întoarceți rața în tigaie; amestecați pentru a combina.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.