Goan Duck Vindaloo în sos Cayenne fierbinte și acru

Goan Duck Vindaloo în sos Cayenne fierbinte și acru
Goan Duck Vindaloo în sos Cayenne fierbinte și acru este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 287 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pastă de roșii, usturoi, semințe de schinduf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Vindaloo (carne de porc caldă și acră în stil Goan), Rață în sos Vindaloo, și vindaloo cu ciuperci , cum se face vindaloo cu ciuperci goan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o mașină de tocat condimente; procesați până se pudrează.
2
Se pune într-un castron mic; se amestecă ghimbirul, usturoiul, ardeiul roșu și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
ScorțișoarăScorțișoară
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați oțetul, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
4
Așezați amestecul de oțet și rața într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adauga ceapa, si saut 6 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați coriandru și turmeric; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
8
Adăugați rața în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte. Se amestecă apă, pastă de roșii, sare și cartofi și se fierbe. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când rața este gata și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
CartofiCartofi
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Scoateți rața din tigaie; tăiați rața în diagonală în felii de 1/2 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați zahăr în tigaie; se amestecă pentru a combina. Întoarceți rața în tigaie; amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista