Go-Baruri De Afine Cu Unt De Arahide

Go-Baruri De Afine Cu Unt De Arahide
Unt de arahide afine Go-baruri ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de tărâțe de ovăz, afine, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Batoane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată De Afine, Batoane de Granola cu unt de arahide, afine și ciocolată, și Batoane de prăjituri cu unt de arahide cu ouă de unt de arahide Reese.

Instrucțiuni

1
Linia a 9-cu 13-in. tigaie cu folie de plastic, lăsând o surplombă pe 9-in. și se acoperă cu spray de ulei de gătit. Într-un castron mare, amestecați ovăzul, tărâțele de ovăz, semințele de in, făina, praful de copt, sarea, arahidele, merisoarele și smochinele până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AfineAfine
Semințe De InSemințe De In
Tărâțe De OvăzTărâțe De Ovăz
ArahideArahide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SmochineSmochine
OvăzOvăz
SareSare
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
TigaieTigaie
2
În vasul unui mixer de stand, bateți împreună untul de arahide, laptele, oul, mierea, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
MiereMiere
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt de arahide și bateți până se omogenizează complet. Răzuiți aluatul în tigaie și, cu degetele umede sau cu o spatulă de cauciuc, bateți pentru a umple tigaia complet și uniform (aluatul este lipicios, deci poate fi necesar să vă spălați mâinile de câteva ori). Se răcește aluatul până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Răsturnați tigaia pe o suprafață de lucru, ridicați tigaia și îndepărtați plasticul. Folosind un răzuitor de bancă sau un cuțit, tăiați drept în jos pe lungime prin mijloc, apoi transversal pentru a face 16 bare, fiecare 1 1/2 in. larg.
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Așezați bare de aproximativ 1 in. separat pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți barele până se rumenesc ușor și oarecum ferme la atingere, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Faceți înainte: Păstrați etanș până la 2 săptămâni sau înghețați.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate10
Revista