Gnocchi Ricotta Cu Vinete, Roșii Și Mozzarella
Rețeta Ricotta Gnocchi cu vinete , roșii și Mozzarella ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 1 și costă 5,6 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1356 calorii, 23g de proteine, și 122G de grăsime pe porție. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, mozzarella, sos marinara și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Gnocchi Ricotta cu busuioc și Mozzarella proaspătă, Easy Ricottan Vinete Mozzarella Marinara Coace, și Mozzarella, Roșii Și Gnocchi Se Coace.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.