Gnocchi di Susine

Gnocchi di Susine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 774 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, zahăr, prune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman), și Gnocchi De Spanac (Gnocchi Verdi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii întregi până când sunt moi (aproximativ 45 de minute). În timp ce este încă cald, curățați și treceți prin moara de legume pe placa de paste curată.
Faceți bine în centrul cartofilor și presărați peste tot cu făină, folosind toată făina.
Așezați oul și sarea în centrul puțului și folosind o furculiță, amestecați în făină și cartofi, la fel ca prepararea pastelor normale. Odată ce oul este amestecat, aduceți aluatul împreună, frământând ușor până se formează o bilă. Frământați ușor încă 4 minute până când mingea este uscată la atingere.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Strângeți bilele de aluat de gnocchi de dimensiuni de nuc și rotiți-le cu sucitorul pentru a forma un cerc de aluat de 2-1/2 inch.
Așezați un sfert de prune și 1/2 linguriță de zahăr pe fiecare și pliați aluatul în jurul bucăților de prune pentru a forma un pachet fără lacrimi sau rupturi, relativ neted și uniform acoperit. Continuați până când toate sunt terminate. Dacă faceți paste în avans, gătiți și șocul în apă rece.
Așezați gnocchi în apă, 10 la un moment dat, și amestecați cu grijă pentru a preveni lipirea de părțile laterale sau de fundul tigaiei. Lăsați să plutească și continuați să gătiți timp de 2 minute. Între timp, topiți untul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu.
Adăugați pesmet și apoi adăugați gnocchi gătite și aruncați ușor pentru a acoperi.
Se servește pe o farfurie și se presară cu scorțișoară.