Gnocchi de dovleac și mascarpone
Butternut Squash și Mascarpone Gnocchi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 222 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 231 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de salvie, sare și piper măcinat, brânză mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Încercați Gnocchi De Dovleac, Gnocchi De Dovleac, și Gnocchi De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tulpina și tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime.
Așezați într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se răci. Aruncați pielea și lăsați dovleceii deoparte.
Bateți brânza mascarpone, 1/2 cană de brânză Parmigiano-Reggiano, ouăle, sarea și piperul negru într-un castron până se omogenizează.
Se amestecă în dovlecei de nucă până se omogenizează.
Se amestecă 1/2 cană de făină până se încorporează.
Bateți restul de 1/2 cană de făină, amestecând până când făina dispare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Topiți aproximativ 1/3 din unt într-o tigaie mare antiaderentă; se ia de pe foc.
Scoateți aproximativ 1 1/2 lingurițe din aluatul de dovlecei cu o lingură. Folosind o a doua lingură, împingeți aluatul de pe prima lingură și în apa clocotită. Repetați cu aluatul rămas, lucrând în loturi de 12 până la 15 gnocchi odată. Când un gnocchi se ridică la suprafață, gătiți încă 1 minut, apoi transferați cu o lingură pliată în untul topit din tigaie.
Așezați tigaia la foc mediu-mare; gatiti gnocchi pana se rumenesc pe o parte, aproximativ 3 minute. Condimentează cu piper cayenne, sare și piper negru. Întoarceți gnocchi și amestecați frunzele de salvie. Gatiti pana cand a doua parte este aurie, 2 pana la 3 minute.
Transferați pe farfurie și stropiți cu unt rumenit din tigaie.
Se ornează cu 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano și se servește.