Gnocchi De Cartofi Dulci

Gnocchi De Cartofi Dulci
Gnocchi de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 343 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 634 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ou, cartofi dulci, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 94%. Încercați Gnocchi De Cartofi Dulci, Gnocchi De Cartofi Dulci, și Gnocchi De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți cartofii dulci timp de 30 de minute sau până se înmoaie la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Odată ce cartofii sunt suficient de reci pentru a lucra, îndepărtați cojile și zdrobiți-le sau apăsați-le printr-un ricer într-un castron mare. Se amestecă usturoiul, sarea, nucșoara și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
BolBol
5
Amestecați făina puțin câte puțin până când aveți aluat moale. Folosiți mai multă sau mai puțină făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. În timp ce așteptați apa, faceți gnocchi. Pe o suprafață făinoasă, rulați aluatul în mai mulți șerpi lungi și tăiați-l în secțiuni de 1 inch. Aruncați bucățile în apă clocotită și lăsați-le să gătească până când plutesc la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
AluatAluat
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți bucățile plutitoare cu o lingură pliată și păstrați-le la cald într-un vas de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Se servește cu unt sau sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
UntUnt
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista