Gnocchi De Cartofi Dulci
Gnocchi de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 343 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 634 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ou, cartofi dulci, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 94%. Încercați Gnocchi De Cartofi Dulci, Gnocchi De Cartofi Dulci, și Gnocchi De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți cartofii dulci timp de 30 de minute sau până se înmoaie la atingere.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Odată ce cartofii sunt suficient de reci pentru a lucra, îndepărtați cojile și zdrobiți-le sau apăsați-le printr-un ricer într-un castron mare. Se amestecă usturoiul, sarea, nucșoara și oul.
Amestecați făina puțin câte puțin până când aveți aluat moale. Folosiți mai multă sau mai puțină făină după cum este necesar.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. În timp ce așteptați apa, faceți gnocchi. Pe o suprafață făinoasă, rulați aluatul în mai mulți șerpi lungi și tăiați-l în secțiuni de 1 inch. Aruncați bucățile în apă clocotită și lăsați-le să gătească până când plutesc la suprafață.
Scoateți bucățile plutitoare cu o lingură pliată și păstrați-le la cald într-un vas de servit.
Se servește cu unt sau sos de smântână.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.