Gnocchi Brânzos Florentin
Reteta Cheesy Gnocchi Florentin ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 518 calorii. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză muenster, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Florentin Cu Brânză, Gnocchi Cu Tigaie Cu Brânză, și Tigaie Cu Gnocchi Brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați 1 caserolă de 1/2 litru cu spray de gătit. Gatiti spanacul conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgeți în strecurătoare sau strecurătoare mare. Apăsați pentru a elimina excesul de umiditate. Pune deoparte.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți untul.
Adăugați ceapa; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă făina. Se amestecă treptat în jumătate și jumătate. Se amestecă gnocchi; se încălzește până la fierbere.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânzeturile și nucșoara.
Puneți aproximativ 2 căni din amestecul de gnocchi în caserolă. Se acoperă cu spanac, apoi amestecul de gnocchi rămas. Se acoperă cu felii de roșii; periați cu ulei de măsline.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc deasupra și gnocchi este fraged.