Gnocchi alla Ciociaria (Gnocchi în stil Ciociaria)

Gnocchi alla Ciociaria (Gnocchi în stil Ciociaria)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi alla Ciociaria (Gnocchi în stil Ciociaria). O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1081 calorii. Pentru $ 6.83 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți pecorino romano, făină, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman), Gnocchi Alla Romana, și Gnocchi alla Sorrentina pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii întregi într-o cratiță cu apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți la fierbere mică până când sunt moi, aproximativ 45 de minute. În timp ce este încă cald, curățați cartofii și treceți-i printr-o moară de legume pe o placă de paste curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Aduceți aproximativ 6 litri la fierbere. Amenajați o baie de gheață cu 6 căni de apă cu gheață și 6 căni de apă în apropiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Faceți o fântână în centrul cartofilor și presărați peste tot cu făina. Spargeți oul în centrul puțului, adăugați sarea și, folosind o furculiță, amestecați în făină și cartofi ca și cum ați face paste făinoase. Odată ce oul este amestecat, aduceți aluatul împreună, frământând ușor până se formează o bilă. Frământați ușor încă 4 minute, până când mingea este uscată la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Împărțiți aluatul în 2 bile mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Rotiți fiecare bilă în frânghii cu diametrul de 3/4 inch și tăiați frânghiile în bucăți lungi de 1 inch. Scuturați bucățile de pe o furculiță sau de-a lungul părții concave a unei răzătoare de brânză pentru a înscrie părțile laterale. Aruncați bucățile de aluat în apa clocotită și gătiți până plutesc la suprafață, aproximativ 1 minut. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera gnocchiul în baia de gheață. Între timp, continuați cu aluatul rămas, formând frânghii, tăind bucăți de 1 inch și scuturându-le de pe o furculiță. Continuați până când toate gnocchii au fost gătite și lăsați-le să stea câteva minute în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Scurgeți gnocchiul și transferați-l într-un bol de amestecare. Aruncați cu uleiul de canola și păstrați-l acoperit la frigider până la 48 de ore sau până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați pancetta, porcini, usturoiul, ceapa, țelina, morcovul, pătrunjelul și carnea de cârnați și gătiți la foc mare până când cârnații și legumele se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
9
Adăugați vinul roșu, lăsați-l să se evapore, apoi adăugați roșiile și fulgii de piper. Reglați condimentul cu sare și piper și reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Lasă să gătească 45 de minute.
11
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Odată ce sosul este îngroșat la consistența corespunzătoare, scoateți gnocchiul din recipientul lor și gătiți în apa clocotită până când plutesc agresiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
13
Scurgeți gnocchiul și adăugați la sosul fierbinte. Aruncați foarte ușor la foc 30 de secunde pentru a acoperi, apoi împărțiți uniform între 4 boluri de paste încălzite. Se acoperă cu pecorino proaspăt ras și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
GnocchiGnocchi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista