Glisoare Triple
Glisoarele Triple ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 885 calorii, 52G de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână rulouri de cină cu cartofi, brânză mozzarella, cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Glisoare Triple De Porc, Triple Arahide Triple Cookie-Uri Cu Ciocolată, și Sliders Hot Dog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 3 linguri de canola într-o tigaie mare la foc mic mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc și caramelizați aproximativ 15 până la 20 de minute, asigurându-vă că amestecați la fiecare câteva minute.
Formați carnea de vită măcinată în 12 mini patties de dimensiuni egale.
Încălziți uleiul de canola rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează fiecare parte a tortelor cu condimentul la grătar, pune-le în tigaie și gătește 3 minute. Întoarceți burgerii, top 4 cu o parte din brânza albastră, următorii 4 cu 2 felii de Cheddar și ultimii 4 cu 2 felii de brânză mozzarella. Puneți sub broiler până când brânza este topită, aproximativ 30 de secunde.
Într-un mini tocător sau blender adăugați ketchup-ul și ardeii roșii prăjiți (rezervați 1 ardei roșu pentru a garnisi burgerii). Se amestecă până se omogenizează. Dacă amestecul este prea gros și nu se amestecă bine, adăugați 1 sau 2 linguri de lichid din borcanul de ardei roșii prăjiți. Pune deoparte.
Combinați maioneza și pesto-ul într-un castron mic. Pune deoparte.
Asamblare: feliați ardeiul roșu rezervat în 4 bucăți pentru a garnisi burgerii Cheddar.
Puneți burgerii pe jumătățile inferioare ale fiecărui coc. Topiți cei 4 burgeri cheddar cu bucățile de ardei roșu, o parte din ketchup și acoperiți cu jumătatea superioară a rulourilor. Topiți cei 4 burgeri de mozzarella cu o parte din mayo pesto și acoperiți cu jumătatea superioară a rulourilor. În cele din urmă, topiți burgerii cu brânză albastră cu ceapa caramelizată și acoperiți cu jumătatea superioară a rulourilor. Aranjați-le pe un platou de servire și serviți imediat.