Glisoare de vită și fasole neagră
Carne de vită și fasole neagră Sliders durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 21g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 694 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ceapă verde, zahăr, ulei vegetal și varză. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole neagră și glisoare Edamame, Glisoare de fasole neagră și ciuperci, și Glisoare de fasole neagră cu maioneză de Avocado.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul. Într-un castron mediu, zdrobiți fasolea neagră, 1 lingură de ulei de măsline și pudra de usturoi cu un tocător de cartofi sau o furculiță până când este foarte cremoasă. Amestecați ușor amestecul de fasole neagră cu carnea de vită măcinată. Condimentați amestecul liberal cu sare și piper. Împărțiți amestecul în 8 bucăți subțiri la fel de porționate. Folosind o perie de patiserie, acoperiți ușor exteriorul tortelor cu muștar. Periați ușor grătarul cu uleiul și așezați burgerii pe grătarul fierbinte. Gatiti burgerii pana se formeaza o crusta aurie, aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte. Feliați mini chiflele în jumătate și periați cu uleiul rămas.
Așezați chiflele pe grătar până când sunt prăjite frumos cu urme de grătar.
Serviți glisoarele pe chiflele de hamburger prăjite, acoperite cu salată de varză crocantă la grătar.
Așezați pene de varză pe o foaie de copt și stropiți cu uleiul vegetal pe ambele părți.
Se presară cu zahăr, sare și piper, apoi se aruncă pentru a acoperi. Grătiți varza timp de 4 minute pe fiecare parte, sau 8 minute în total, rotind o dată sau până când marginile încep să se ofilească, dar cea mai mare parte a varzei rămâne crocantă.
Scoateți varza de pe grătar și lăsați să se răcească câteva minute. Între timp, faceți vinaigreta într-un castron mediu, amestecând coaja de portocală, muștarul Dijon și sucul de portocale cu uleiul de măsline până se emulsionează.
Adăugați sare și piper, după gust. Se toacă varza la grătar, îndepărtând miezul și se pune în castron cu pansamentul.
Adăugați pătrunjelul și ceapa verde și aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Slider funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant Rosian. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![Numele Lui Renard Brut]()
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier