Glisoare de vită și fasole neagră

Glisoare de vită și fasole neagră
Carne de vită și fasole neagră Sliders durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 21g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 694 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ceapă verde, zahăr, ulei vegetal și varză. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole neagră și glisoare Edamame, Glisoare de fasole neagră și ciuperci, și Glisoare de fasole neagră cu maioneză de Avocado.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul. Într-un castron mediu, zdrobiți fasolea neagră, 1 lingură de ulei de măsline și pudra de usturoi cu un tocător de cartofi sau o furculiță până când este foarte cremoasă. Amestecați ușor amestecul de fasole neagră cu carnea de vită măcinată. Condimentați amestecul liberal cu sare și piper. Împărțiți amestecul în 8 bucăți subțiri la fel de porționate. Folosind o perie de patiserie, acoperiți ușor exteriorul tortelor cu muștar. Periați ușor grătarul cu uleiul și așezați burgerii pe grătarul fierbinte. Gatiti burgerii pana se formeaza o crusta aurie, aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte. Feliați mini chiflele în jumătate și periați cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Fasole NeagrăFasole Neagră
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Slider ChifleSlider Chifle
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MuștarMuștar
CartofiCartofi
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
3
Așezați chiflele pe grătar până când sunt prăjite frumos cu urme de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Serviți glisoarele pe chiflele de hamburger prăjite, acoperite cu salată de varză crocantă la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
5
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați pene de varză pe o foaie de copt și stropiți cu uleiul vegetal pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se presară cu zahăr, sare și piper, apoi se aruncă pentru a acoperi. Grătiți varza timp de 4 minute pe fiecare parte, sau 8 minute în total, rotind o dată sau până când marginile încep să se ofilească, dar cea mai mare parte a varzei rămâne crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți varza de pe grătar și lăsați să se răcească câteva minute. Între timp, faceți vinaigreta într-un castron mediu, amestecând coaja de portocală, muștarul Dijon și sucul de portocale cu uleiul de măsline până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VinetăVinetă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
9
Adăugați sare și piper, după gust. Se toacă varza la grătar, îndepărtând miezul și se pune în castron cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați pătrunjelul și ceapa verde și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Slider funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant Rosian. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Numele Lui Renard Brut
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista