Glisoare De Filet De Vită Prăjite Cu Sare

Glisoare De Filet De Vită Prăjite Cu Sare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele de filet de vită prăjite cu sare. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 4.34 pe portie. O porție conține 827 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de pesto chimichurri, chifle, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Glisoare De Filet De Vită, Filet de vită în crustă de sare, și Glisoare de filet de vită cu gust de portocale de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați carnea de vită cu piper. Gatiti in ulei incins intr-o tigaie la foc mediu-mare, intorcand ocazional, 5 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă împreună sare și 1 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
4
Întindeți jumătate din amestecul de sare într-un dreptunghi (puțin mai mare decât carnea de vită) într-o tigaie mare; se acoperă cu carne de vită. Bateți amestecul de sare rămas peste carnea de vită, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Coaceți la 400 45 până la 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centru înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Atingeți crusta cu o lingură; îndepărtați crusta. (Carnea de vită va continua să gătească dacă rămâne crustă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Carne De VităCarne De Vită
7
Transferați carnea de vită pe o tăietură. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Îndepărtați excesul de sare; feliați carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
9
Serviți carnea de vită în rulouri cu pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
RolaRola
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista