Glisoare De Filet De Vită Prăjite Cu Sare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați glisoarele de filet de vită prăjite cu sare. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 4.34 pe portie. O porție conține 827 calorii, 32g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de pesto chimichurri, chifle, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Glisoare De Filet De Vită, Filet de vită în crustă de sare, și Glisoare de filet de vită cu gust de portocale de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați carnea de vită cu piper. Gatiti in ulei incins intr-o tigaie la foc mediu-mare, intorcand ocazional, 5 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Se amestecă împreună sare și 1 cană de apă rece.
Întindeți jumătate din amestecul de sare într-un dreptunghi (puțin mai mare decât carnea de vită) într-o tigaie mare; se acoperă cu carne de vită. Bateți amestecul de sare rămas peste carnea de vită, acoperind complet.
Coaceți la 400 45 până la 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în centru înregistrează 14
Atingeți crusta cu o lingură; îndepărtați crusta. (Carnea de vită va continua să gătească dacă rămâne crustă.)
Transferați carnea de vită pe o tăietură. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați excesul de sare; feliați carnea de vită.
Serviți carnea de vită în rulouri cu pesto.