Glisoare De Carne De Vită Cheddar Și Ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Cheddar & Onion Beef Sliders. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, rulouri de cină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Glisoare De Ceapă Cu Slănină Cheddar, Glisoare ușoare de carne de vită și Cheddar, și Glisoare de brânză albastră și ceapă certificate Angus Beef pentru grătar de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și 1/4 linguriță condimente de friptură; gatiti si amestecati 6-8 minute sau pana cand ceapa se inmoaie. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 40-45 de minute sau pana se rumenesc intens, amestecand ocazional. Se amestecă vinul. Aduceți la fierbere; gatiti 10-12 minute sau pana cand lichidul este aproape evaporat.
Într-un castron, combinați carnea de vită și condimentele de friptură rămase, amestecând ușor, dar bine. Formați în opt 1/2-in.- chiftele groase.
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți burgeri la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 160 circulat; top cu brânză în ultimele 1-2 minute de gătit.
Se servește pe rulouri; se acoperă cu ceapă.