Glisoare De Brânză Pimiento Din Sud

Glisoare De Brânză Pimiento Din Sud
Sud pimiento Sliders brânză ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 453 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de ceapă, ceapă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sâmbăta cu Rachael Ray-glisoare de brânză Pimiento, Domnișoara Mattie de Sud pimiento brânză, și Sud Neglijent Joe Sliders pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
2
Combinați ușor carnea de vită, sarea, piperul și ceapa într-un castron mare. Formați amestecul în 12 prăjituri. Grătați prăjiturile pe tigaie până la gradul dorit de coacere, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Așezați niște salată și prăjituri pe jumătățile inferioare ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Întindeți 2 linguri de brânză pimiento peste fiecare patty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PimentoBrânză Pimento
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Adăugați câteva ouă prăjite, ceapă, murături și roșii. Sus cu vârfurile de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu ai făcut-o, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; lipsa de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți au creat doar o formulă, iar vinul
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu ai făcut-o, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; lipsa de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți au creat doar o formulă, iar vinul""are—XY— grame de zahăr și zat zat."Nu Câștigurile Riesling. Acest lucru va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, astfel încât veți continua să vă răzgândiți ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.
If you loved the 2014 — and if you didn't, we need to send out a search party for your heart — you’ll find this one happy, happy, happy. Stronger than '14, it's also both drier and richer. And that’s as it should be; the pittance of sweetness it contains will rise and fall with the structure of each year's wine, because that's what sensible vintners do. The others just set up a formula and the wine"“has—XY— grams of sugar and zat's zat." Not Winnings Riesling. This will always be teasingly dry and teasingly sweet so you’ll keep changing your mind ("Wait, it's a dry wine, no, it's a sweet wine, no wait, it's a dry wine again….") while the bottle empties faster than you could have imagined.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista