Glazură Ușoară De Tort Bundt Cu Ciocolată
Glazura ușoară de tort Bundt cu ciocolată este o fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție conține 466 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, lapte condensat, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Glazură Ușoară De Tort Bundt Cu Ciocolată, Tort De Dovleac Bundt Cu Glazură De Ciocolată, și Tort de banane Bundt cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu, combinați laptele condensat îndulcit și chipsurile de ciocolată. Gatiti, amestecand continuu, pana cand chipsurile se topesc si amestecul este neted. Nu-i permiteți să baloneze.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Se răcește ușor înainte de a stropi peste o prăjitură. Dacă doriți să faceți acest lucru înainte, acesta poate fi răcit și reîncălzit în cuptorul cu microunde.