Glazură De Zahăr Ars

Glazură De Zahăr Ars
Glazura de zahăr ars ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 459 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți apă, lapte, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Munte Angel Food Cupcakes Cu Glazură De Unt Ars Și O Oră, Pătrate uimitoare de dovleac cu glazură de scorțișoară cu unt ars, și Tort De Zahăr Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
La foc mic, turnați 1/2 cană de zahăr într-o tigaie grea. Se amestecă constant cu o lingură de lemn timp de 8 până la 10 minute; sau până când este caramelizat (de culoare maro deschis).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
2
Se toarnă apa clocotită în zahărul caramelizat și se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă untul, laptele, sarea și zahărul rămas. Se fierbe amestecul până ajunge la stadiul de bilă moale, aproximativ 236 grade F (115 grade C). Se răcește amestecul la temperatura camerei. Când amestecul s-a răcit, amestecați extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
SareSare
3
Cu un mixer electric, bateți amestecul până când este gros și cremos.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se întinde pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista