Glazură De Unt Rumenită

Glazură De Unt Rumenită
Glazura cu unt rumenit ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1669 calorii, 2G de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 1,93 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți unt, vanilie, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Ușor Cu Unt Cu Glazură De Unt Rumenită, Cupcakes cu caramel cu glazură de unt rumenit, și Pătrate De Dovleac Cu Glazură De Unt Rumenită.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic și gătiți, amestecând continuu, până când untul devine maro auriu, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți zahărul cofetarilor, untul rumenit, laptele și vanilia împreună într-un castron până când se atinge o consistență de îngheț, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista