Glazură De Unt Maro Cu Condimente De Dovleac
Glazura de unt maro cu condimente de dovleac ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 259 calorii. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 11626 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr brun, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Dovleac Spice alb ciocolata Blondies cu unt maro Maple glazura, Brownies cu condimente de dovleac Kahlua cu unt maro și glazură Kahlua, și Tort cu condimente de dovleac cu glazură de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 2 bețișoare de unt într-o cratiță mică la foc mediu mic. Odată ce untul este topit, rotiți tigaia verificând ocazional culoarea. Odată ce untul este rumenit, va mirosi nuci și va fi un maro auriu intens.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet la temperatura camerei.
Așezați bățul rămas de unt înmuiat în mixerul standului, bătând până devine cremos. Bateți încet în untul rumenit până se combină.
Adăugați dovleac, scorțișoară, nucșoară și adăugați încet zahăr pudră până la consistența groasă și dorită. Puteți adăuga linguri de lapte la subțire, dacă doriți.A se păstra într-un recipient etanș până când este gata de îngheț.