Glazură De Ciocolată Fudge

Glazură De Ciocolată Fudge
Glazura de ciocolată Fudge este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 426 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătate și jumătate, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cupcakes cu ciocolată Fudge umplute cu ciocolată Fudge Cookie Bar și glazură de bezea Marshmallow, Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată, și Cupcakes de ciocolată cu glazură de Caramel sărat și umplutură de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, jumătate și jumătate și ciocolata deasupra cazanului dublu; gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, doar pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Se ia de pe foc și se adaugă zahăr; bate până se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr

Echipamente

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Don Olegario Albarino cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albari este o expresie prin excelență a acestui soi elegant, aromat, care prezintă arome și arome strălucitoare de citrice, grapefruit și fructe albe, cu note florale seducătoare subliniate de o aciditate proaspătă, vibrantă. Finisajul este lung și viu, terminând cu o notă clară de coajă de lămâie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista