Glazură De Caramel-Rom

Glazură De Caramel-Rom
Glazura de Caramel-ROM ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 149 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, zahăr pudră, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare includ Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Glazură De Caramel.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 3 ingrediente la fierbere într-un 2-qt. cratiță la foc mediu, șoptind constant; se fierbe, șoptind constant, 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă treptat zahărul pudră și romul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți ușor 3 până la 5 minute sau până când amestecul începe să se răcească și se îngroașă ușor. Utilizați imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista