Glazură De Caramel-Rom
Glazura de Caramel-ROM ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 149 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, zahăr pudră, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare includ Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Glazură De Caramel.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fierbere într-un 2-qt. cratiță la foc mediu, șoptind constant; se fierbe, șoptind constant, 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă treptat zahărul pudră și romul până se omogenizează.
Bateți ușor 3 până la 5 minute sau până când amestecul începe să se răcească și se îngroașă ușor. Utilizați imediat.