Glazură De Caramel-Pecan
Glazura Caramel-Pecan ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 333 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr pudră, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pecan - tort de condimente cu glazură de Caramel, Tort cu strat de fulgi de ovăz cu glazură de caramel-Pecan, și Cupcakes de dovleac cu glazură de brânză cremă și glazură de Pecan Caramel.
Instrucțiuni
Așezați pecanele tocate într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Se coace la 350 timp de 6 minute sau până se prăjește ușor.
Aduceți untul și zahărul brun la fiert într-un 3 1/2-qt. cratiță la foc mediu, amestecând constant (aproximativ 2 minute).
Se ia de pe foc și se amestecă încet în zară.
Întoarceți amestecul la căldură și aduceți la fierbere.
Se toarnă într-un castron al unui mixer electric de rezistență. Adăugați treptat zahăr pudră și extracte de vanilie și migdale, bătând la viteză medie-mare până se omogenizează (aproximativ 1 minut). Se amestecă nucile pecan. Utilizați imediat.